اخذ شناسه نظارت بهداشتی برای محصول «کشک خشک» توسط برخی از کارگاه های تولیدی استان

چهارشنبه ٥ آذر ١٣٩٣ ساعت ٩:١٩ ق.ظ   ( بازدید : 2532 نفر )


برخی از کارگاه های تولیدی «کشک خشک» در استان با ارتقاء سطح بهداشت و رعایت مقررات سازمان غذا و دارو موفق به اخذ شناسه نظارت بهداشتی برای این محصول شده اند.

به گزارش « وب دا » مدیرنظارت برمواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا وداروی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : کشک خشک بهداشتی به عنوان یکی از تولیدات سنتی در استان یک ماده غذایی فوق العاده مفید برای تامین کلسیم مورد نیاز بدن است.

 دکتر « حسن براتی زاده » افزود :کشک خشک از جوشاندن ماست بدست می آید و مصرف انواع بهداشتی آن به خانواده ها توصیه می شود  .

وی درادامه تصریح کرد : این محصول دارای کلسیم بسیار بالا بوده و با طعم خوش مورد رضایت کلیه مصرف کنندگان از جمله کودکان می باشد ومی تواند جایگزین تنقلات غیرمغذی برای اطفال گردد .


منبع : به گزارش « وب دا »: چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.













جستجو
دکتر هادی محمد دوست (۱۰۱۹۸ بازدید)
دکتر امیر حسین خوشی (۶۵۲۵ بازدید)
دکتر علی حق بین (۵۵۶۵ بازدید)
گلناز گودرزی (۵۱۰۸ بازدید)
دکتر لیلا حسینی (۴۸۹۴ بازدید)
دکتر حسن پاهنگ (۴۷۹۹ بازدید)
دکتر حمید رضا توکلی (۴۷۳۱ بازدید)
دکتر زکیه کشاورزی (۴۱۴۸ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...