اخذ شناسه نظارت بهداشتی برای محصول «کشک خشک» توسط برخی از کارگاه های تولیدی استان

چهارشنبه ٥ آذر ١٣٩٣ ساعت ٩:١٩ ق.ظ   ( بازدید : 2799 نفر )


برخی از کارگاه های تولیدی «کشک خشک» در استان با ارتقاء سطح بهداشت و رعایت مقررات سازمان غذا و دارو موفق به اخذ شناسه نظارت بهداشتی برای این محصول شده اند.

به گزارش « وب دا » مدیرنظارت برمواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا وداروی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : کشک خشک بهداشتی به عنوان یکی از تولیدات سنتی در استان یک ماده غذایی فوق العاده مفید برای تامین کلسیم مورد نیاز بدن است.

 دکتر « حسن براتی زاده » افزود :کشک خشک از جوشاندن ماست بدست می آید و مصرف انواع بهداشتی آن به خانواده ها توصیه می شود  .

وی درادامه تصریح کرد : این محصول دارای کلسیم بسیار بالا بوده و با طعم خوش مورد رضایت کلیه مصرف کنندگان از جمله کودکان می باشد ومی تواند جایگزین تنقلات غیرمغذی برای اطفال گردد .


منبع : به گزارش « وب دا »: چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.













جستجو
دکتر هادی محمد دوست (۱۰۲۳۴ بازدید)
دکتر امیر حسین خوشی (۶۵۳۶ بازدید)
دکتر علی حق بین (۵۵۷۲ بازدید)
گلناز گودرزی (۵۱۱۷ بازدید)
دکتر حمید رضا توکلی (۵۰۲۵ بازدید)
دکتر لیلا حسینی (۴۹۰۰ بازدید)
دکتر حسن پاهنگ (۴۸۲۶ بازدید)
دکتر زکیه کشاورزی (۴۱۵۴ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...